Voor nieuwkomers: wat is een Trike?

By | 12 februari 2016

Fa-8i-seitlich-re

Eerst wat uitleg: wat is een trike?
Een trike is een driewielig motorvoertuig.

Trikes hebben een heerlijke wegligging. Dat maakt ze uitermate geschikt om lekker mee te toeren. Op een trike voelt u de vrijheid van de wind, de zon en het landschap om u heen. Tegelijkertijd ervaart u het comfort van een open auto. Plezieriger zelfs dan de auto wellicht, vanwege het prachtige uitzicht!

Probeer het eens en huur een trike !

Het huren van een trike is een goede mogelijkheid om eens kennis te maken met de vele kanten die trike rijden biedt. Een trike kan ook prima mee tijdens het motorweekend, is een zeer verrassend ervaringscadeau en kan u een unieke vakantie bezorgen.

Bij Trikes Noord-Holland kunt u een trike huren in de periode van 1 april tot 1 oktober. Daghuur of huur voor een wat langere periode, het is allemaal mogelijk.

Belangrijk om te weten is, dat u om op een trike te mogen rijden heeft u geen motorrijbewijs nodig heeft. Uw autorijbewijs B is voldoende. Het is wel verplicht om een helm te dragen. Als u zelf geen helm heeft, hebben wij er een voor u klaarliggen.

Hier vindt u alle details die nodig zijn om voor korte of langere tijd een trike bij ons te huren.

Bent u zo enthousiast geworden dat u graag een eigen trike in bezit wilt hebben, dan kunt u terecht op onze occasionafdeling of bij de nieuwe verkoop.

Trikes Noord-Holland is helemaal ingericht voor service en onderhoud. Alles onder één dak.